Jump to content


Schroeder Log Homes

Photo
- - - - -

to greg


  • Please log in to reply
5 replies to this topic

#1 JACK

JACK

    Registered User

  • Members
  • Pip
  • 6 posts

Posted 27 February 2003 - 08:11 PM

hi greg i may have been doing something wrong but every time i read a post and tried to reply it made me log in again after doing so and writing a reply i never appeared on the board and by the way i did write to webmaster obivously you did not get that either every time i change pages i have to log in again once again it may be something im doing wrong but whatever it is it's frustrating
Jack Robbins

#2 Greg Steckler

Greg Steckler

    Grand Poobah (webmaster)

  • Administrators
  • 1,767 posts

Posted 27 February 2003 - 09:27 PM

I'll have techmonkey look into it, Jack.

Greg Steckler
Webmaster at
Lhoti.com

Here is my temporary email:  stecklergreg@gmail.com

2253 NE Edgewater Dr.
Bend OR 97701
541-389-4887
Designer
Log Rhythms, Inc.

"Only Nixon could go to China" ~ Mr. Spock


#3 Jim Marsh

Jim Marsh

    Registered User

  • Members
  • 100 posts

Posted 27 February 2003 - 10:24 PM

I've been out of the loop for a few days.
Who is the techmonkey? Just curious, I keep reading about the techmonkey.:confused:

#4 Greg Steckler

Greg Steckler

    Grand Poobah (webmaster)

  • Administrators
  • 1,767 posts

Posted 27 February 2003 - 10:27 PM

He's our system administrator....my programer....they guy I pay all my money too. (And glad to do it, too!)

Greg Steckler
Webmaster at
Lhoti.com

Here is my temporary email:  stecklergreg@gmail.com

2253 NE Edgewater Dr.
Bend OR 97701
541-389-4887
Designer
Log Rhythms, Inc.

"Only Nixon could go to China" ~ Mr. Spock


#5 Techmonkey

Techmonkey

    Administrator

  • Administrators
  • 22 posts

Posted 28 February 2003 - 04:03 AM

Hi Jack,

I see this happen now and then. Your account looks good, so it must be a configuration problem on your end that is not allowing you to stay logged in. The most likely culprits:

1. Your browser. Make sure cookies are enabled. Try going into options and deleting your temporary internet files (this seems to do the trick quite often). If all else fails try another browser. Netscape 7 is actually pretty good.

2. Firewall. Some firewalls will cause trouble.

#6 Techmonkey

Techmonkey

    Administrator

  • Administrators
  • 22 posts

Posted 28 February 2003 - 04:24 AM

Also I should add - my personal site gets over 2 million page views per month and has had over 500,000 posts. This software has performed like a champ under the load. Every once in a while I experience problems such as these - but it is inevitable in systems that require login (although certainly not common).

Please be patient, we will work these issues out together, and I'm sure you will all come to enjoy the great features that this software has to offer.

:)




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users